Alla inlägg under februari 2009

Av chokladpudding - 12 februari 2009 07:40

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />





Det tog ytterligare mer än två timmar igår innan jag lyckades somna. Sambon låg och snarka som fan och jag låg bara och vred på mig, sen gnydde sonen innefrån deras rum så jag gick och lade mig jämte honom och somna sen som ett litet barn :-)

Nackdelen med barnens sängar är att madrasserna är ju snäppet tunnare än våra så man får så förbannat ont i ryggen!!!!


Barnen sitter och käkar frukost framför Bolibompa nu och sen skall vi fixa iordning oss för att gå iväg till dagis och sen blir det jobbet för min del.....jobbar sent idag igen, men på fredag börjar jag kl 07 och slutar kl 15. På fredag får vi lön.......tjohooo va vi skall shoppa till sovrummet då!!!! :-)



Tjing på er så hörs vi vid ett senare tillfälle!!!!!



.




Av chokladpudding - 11 februari 2009 23:16

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />




Det är tyst och stilla och framförallt kolmörkt.....ja, familjen sover, men jag kan inte somna (ja, vi lägger oss ofta tidigt....vi är ju gamla *asg*). Så nu sitter jag här i sängen under varma täcket och myser med ett litet blogginlägg. :-)


MammaMia skulle ju åkt iväg innan jobbet och tränat idag....men blev det så?  Nej det blev det inte! *skäms*

Men jag va sååååååååååå himla trött imorse när alarmet på mobilen skränade.....tryckte på snooze typ 4-5 gånger innan jag masade mig upp med ungarna och satte på Bolibompa och gjorde frukost åt dem.

Jag gjorde iallafall iordning mig för att sticka iväg till jobbet och gick lite tidigare för att kompensera mitt fusk med träningen med en promenad in till Lerum (ca 35 min) för att ta tåget därifrån istället för här ifrån Stenkullen. Det tog dock lite längre tid än dom vanliga 35 minuterna då det va så jädrans halt så att man fick gå lite försiktigare.  Men lite fick jag rört på  döfläsket iallafall :-)



På jobbet idag så beställde jag en hjärtformad rosa princesstårta och en smörgåstårta  tills på lördag som jag skall bjuda  min familj och min mor och far på. Min pappa skall ju hjälpa oss att tapetsera i sovrummet och då tycker jag att dom är värda lite mums mums sådär på Alla Hjärtans Dag!!!

På söndag får vi förhoppningsvis besök av min svägerska (sambons storasyster) och hennes nya gubbe...det skall bli trevligt...och intressant :-)



Nä, nu får jag nog ta en värktablett mot min jädrans mensvärk och sen skall jag försöka sova.


Ha det gott alla, så hörs vi imorgon!!!!



PUSS




Av chokladpudding - 10 februari 2009 22:08

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />





Ja ni....det va fanimig skönt att få komma till jobbet igen, och barnen tyckte nog att det va skönt att få leka med kompisarna på dagis igen.


När jag hade lämnat barnen på dagis så tog jag tåget till stan och hade en stund på mig innan jag började på jobbet, så jag strosa runt på Indiska och kikade ut vad jag vill ha för dekoratonsdetaljer till sovrummet när vi skall fixa om där till helgen. Det kommer iallafall att bli såååååååå fint....och ja, ni kommer att få se resultatet när det är klart!!!! :-)



Nu har vi fått tid till sonens operation (av en styck pungkula som sitter uppe i ljumsken nånstans och som skall ner i påsen), och det blir den 26 mars. Ett litet och relativt enkelt ingrepp som dock görs under narkos......efteråt måste han vara hemma från dagis i minst en vecka för att inte riskera att såret spricker upp i vilda lekar med dagiskamraterna.......så för mig blir det en liten semestervecka och förhoppningsvis så kanske ett och annat litet vårtecken börjat visa sig ute....typ solen...så att mamma och son kan mysa riktigt ordentligt :-)



Imorgon skall jag träna innan jobbet.......skönt!!! Hoppas inte att Fröken Uppnäsa jobbar.....en ung tjej i receptionen  som är för fin för att hälsa!!!!  *gillar INTE*



Nä, nu skall jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mig!!!!


Godnatt alla!!!!!

 





.




Av chokladpudding - 10 februari 2009 08:10

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />




.....skall jag gå till jobbet idag!!!!!!!!


Tjohooooo!!!!!!!!!







PUSS







Av chokladpudding - 9 februari 2009 08:45

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />




 Ja, förhoppningsvis är det sista dagen på länge som vi är hemma nu pga sjukdom. Alla är förnärvarande friska, men jag valde att vara hemma idag med så att all smittorisk skall ebbas ut så mycket som möjligt.......sen vet man ju aldrig om sonen skulle få för sig att drabbas av kräkisen nu under dagen eller natten, men jag håller ju tummarna stenhårt för att detta inte skall ske.

Imorgon vill jag fan till jobbet!!!!!!!!!!



Det va svinkallt här hemma imorse när vi gick upp. Sambon märkte att elementet i vardagsrummet stod på noll....och antog då att lillkillen antagligen varit där med sina klåfingriga fingrar och pillat. Så nu sitter vi i soffan och kollar Bolibompa under varma täcken och tofflor på  *MYYYYYS*

iväntan på att det skall bli lite varmare igen.



Jaha, vad skall man hitta på idag då?

Får ju iallafall ta ut ungarna så att dom får leka av sig lite i friska luften.


Igår var jag så otroligt rastlös.....gick här hemma av och an, så sambon blev tokig på mig och tjöta ut mig på en promenad....kände inte för det först men efter en timmes powerwalk (med en fungerande iPod denna gång) så kändes det jäkligt skönt. Gjorde ett depåstopp på närlivset och köpte med mig en skvallertidning som jag gottade mig i när jag kom hem igen! :-)



Till helgen blir det inredningsjakt för ett litet "fixa om" projekt i sovrummet. Platttv´n skall bort och upp skall eventuellt en stor spegel eller nån större tavla. En bokhylla och lite dekoration samt ny lampa till fösntret vill vi också ha. Vi får se vad det blir......och ni får givetvis se resultatet när det är klart.

 Barnen fick faktiskt nya gardiner igår....det blev jättetufft.  

 



Tjing, vi hörs!!!




.



Av chokladpudding - 7 februari 2009 18:22

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />



Tösen mår bra idag...hon har ätit och fått behålla det, och är nu pigg och glad igen. Det gick faktiskt ganska smidigt över....trodde att hon skulle bli mer tagen, som jag och sambon, men hon va tapper vår lille tjej!!!!

Nu väntar vi på sonens tur....ser inte direkt fram emot det, men varför skulle han skonas om vi alla andra haft kräksjukan!!??

Är en aning trött på att vara hemma nu och längtar faktisk till jobbet, men jag tänker vara hemma på måndag också så jag skall jobba i kallskänken, men det är väl bättre att hoppa över det då man har direktkontakt med mat hela dagen när man är där....samt att sonen kanske åker på det och då får jag ju ändå vara hemma. Men har inget hänt med honom fram till tisadg morgon så lämnar jag barnen på dagis och sticker till jobbet, för då kan jag bosätta mig i disken den dagen då jag jobbar kväll, och hålla mig lite för mig själv.



När sonen sov middag förrut så somnade jag i soffan när sambon kollade på nån film och tösen spelade Bolibompaspelet på datan. När jag piggnade till liv igen så tog jag mig en nästa1 timmes lång powerwalk och det va såååååååå skönt.....förutom att min iPod dog efter typ 5 minuter, så jag fick gå utan musik :-( Det är 100 gånger lättare att gå...eller träna överhuvud taget när man har bra musik i öronen!!!


Nu har vi precis varit och inhandlat lite snask till kvällen framför tv´n...så det va la tur jag tog en sväng förrut då *asg*



Ungarna kollar på Bolibompa och jag får ta och bädda rent deras sängar innan det är dax för saga och godnatt.



Ha en trevlig kväll nu alla!!!!!!



PUSS








.


Av chokladpudding - 6 februari 2009 15:09

 Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />




Förhoppningsvis har tösen spytt färdigt.....nu har hon somnat där på soffan igen. Sonen va nog också trött....han ville ju inte sova middag på vanlig tid idag, så han somnade i min och sambons säng för en stund sen.


Jag har tvättat en tvätt, plockat ur och plockat in en ny disk i diskmaskinen, bakat en ny kladdkaka (den jag bakade igår rev sonen ner så att den hamnade på golvet och gick i smulor) så nu sätter jag mig här en stund igen och tänkte lägga upp lite fina bilder jag tagit på min FINA familj!!!


Sambon och nästan nyfödda sonen sover i soffan.


Sonen ca 4 månader och bedååååårande söt!!

Sonen 6 månader bland höstlöv.


Sonen spexar till det lite. :-)

Lillebror och storasyster.

Midsommartös sommaren -06

Tösen, december -08


Älsklingen i Sofiero.


Vi. <3

Vi. <3

Jag.


Jag.


 Ros.



Jag älskar att fota och sen fixa lite med bilderna gällande färg och ljus,  och jag uppskattar att kolla på  andras bilder där den som hållt i kameran har tänkt på bakgrunden. Man kan ta ett huuuur fint kort som helst på nån familjemeddlem eller så , som kanske förstörs  av en ful (typ en toalettsits eller ett stökigt golv....ja ni fattar) bakgrund.





Gud, va tyst det vart här hemma nu....får la sätta på lite musik kanske!!

:-)





Tjing!!




Ovido - Quiz & Flashcards