Alla inlägg den 11 februari 2009

Av chokladpudding - 11 februari 2009 23:16

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />




Det är tyst och stilla och framförallt kolmörkt.....ja, familjen sover, men jag kan inte somna (ja, vi lägger oss ofta tidigt....vi är ju gamla *asg*). Så nu sitter jag här i sängen under varma täcket och myser med ett litet blogginlägg. :-)


MammaMia skulle ju åkt iväg innan jobbet och tränat idag....men blev det så?  Nej det blev det inte! *skäms*

Men jag va sååååååååååå himla trött imorse när alarmet på mobilen skränade.....tryckte på snooze typ 4-5 gånger innan jag masade mig upp med ungarna och satte på Bolibompa och gjorde frukost åt dem.

Jag gjorde iallafall iordning mig för att sticka iväg till jobbet och gick lite tidigare för att kompensera mitt fusk med träningen med en promenad in till Lerum (ca 35 min) för att ta tåget därifrån istället för här ifrån Stenkullen. Det tog dock lite längre tid än dom vanliga 35 minuterna då det va så jädrans halt så att man fick gå lite försiktigare.  Men lite fick jag rört på  döfläsket iallafall :-)



På jobbet idag så beställde jag en hjärtformad rosa princesstårta och en smörgåstårta  tills på lördag som jag skall bjuda  min familj och min mor och far på. Min pappa skall ju hjälpa oss att tapetsera i sovrummet och då tycker jag att dom är värda lite mums mums sådär på Alla Hjärtans Dag!!!

På söndag får vi förhoppningsvis besök av min svägerska (sambons storasyster) och hennes nya gubbe...det skall bli trevligt...och intressant :-)



Nä, nu får jag nog ta en värktablett mot min jädrans mensvärk och sen skall jag försöka sova.


Ha det gott alla, så hörs vi imorgon!!!!



PUSS




Ovido - Quiz & Flashcards