Alla inlägg den 13 februari 2009

Av chokladpudding - 13 februari 2009 22:05

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />





Såg just på min Facebook sida att jag blivit inbjuden på ett Gangstar party hemma hos min arbetskamrat, hans fru skall vara värdinna för ett Gangstar party!!!!

Va inne på Gangstars hemsida, http://www.gangstar.se  och fastnade för stilen på dom tuffa barnkläderna!!!!

Är det nån av er som varit på ett sådant barnlädesparty.....är Gangstar nåt att ha? Kvalitet osv????

Kanske t.o.m nån som vill följa med???? Det är den 8 mars kl 15 i Torslanda!!






.

Av chokladpudding - 13 februari 2009 20:42

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />



Men guuud, va är det som händer på mina händer. Dom har under dagen blivit helt röda och fnasiga och det svider som bara den?????

Kan det vara köldallergi????!!!!




Det va tokmycket att göra på jobbet idag, det va likosm inget stopp på kön i serveringsdelen, heller inget slut på kunder på affärs sidan. Folk köpte små hjärtformade princesstårtor och bakelser inför morgondagen minsann, då det skall frossas i rosor, choklad och ....somsagt....hjärtformade tårtor!!


Efter jobbet så hämtade sambon mig på tågstationen hemma och vi hämtade barnen från dagis, sen åkte vi till Rusta för att köpa vår nya fondtapet till sovrummet, och sen blev det Ikea för inköp av gardinstång, mattor, ljusstakar och annat krimskrams. Sen gjorde vi en halvt om halv storhandling på Willys innan vi åkte hem med trötta barn i baksätet och hungriga vuxna i framsätet.

Imorgon skall vi börja med fixet och trixet i sovrummet och det kommer att bli såååååååå fint!!!!




Just nu sitter sambon i soffan och jag får förpassa mig till röda stolen i hörnan då MacBook behöver laddas.  Tösen har somnat men sonen kommer inte till ro....han hittar på tusen saker  för att inte sova.

Ibland är han bara föööör söt då han tittar ut från deras rum och visar denna tomma vällingflaskan och säger: Tuuuuut! (=slut), och så tassar han fram och ställer flaskan på vardagsrumsbordet och så skall han pussas lite innan han springer till sängen igen. Sen dröjjer det inte länge förrän han kikar ut från rummet igen och säger: Bajs!!!

Då vill han att man skall kolla i hans blöja ifall han bajsat (och detta bara för att få vara uppe), sen läggar han sig en stund i sin säng innan han tittar fram igen.....och då med nallen i högsta hugg.....han pekar på nallens rumpa och säger: Bajs!

Då har nallen bajsat och då måste man torka.

Sen säger vi att nu vill nallen sova och det skall lilleman också göra.......och sen brukar det bli tyst där inne i barnkammaren......då har han somnat med armen om den stora gosiga nallen tillslut :-)




Imorgon skall vi hänga på låset när Bauhause öppnar, och sen blir det en sväng till Ikea igen för inköp av en styck  hylla och sen skall vi en snabbis till Indiska för lite inredningsdetaljer innan vi åker hem igen för att ta emot min mor och far som skall hjälpa oss med tapeten.



Puss på er, vi hörs!!!





.







Ovido - Quiz & Flashcards