Alla inlägg den 9 februari 2009

Av chokladpudding - 9 februari 2009 08:45

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />




 Ja, förhoppningsvis är det sista dagen på länge som vi är hemma nu pga sjukdom. Alla är förnärvarande friska, men jag valde att vara hemma idag med så att all smittorisk skall ebbas ut så mycket som möjligt.......sen vet man ju aldrig om sonen skulle få för sig att drabbas av kräkisen nu under dagen eller natten, men jag håller ju tummarna stenhårt för att detta inte skall ske.

Imorgon vill jag fan till jobbet!!!!!!!!!!



Det va svinkallt här hemma imorse när vi gick upp. Sambon märkte att elementet i vardagsrummet stod på noll....och antog då att lillkillen antagligen varit där med sina klåfingriga fingrar och pillat. Så nu sitter vi i soffan och kollar Bolibompa under varma täcken och tofflor på  *MYYYYYS*

iväntan på att det skall bli lite varmare igen.



Jaha, vad skall man hitta på idag då?

Får ju iallafall ta ut ungarna så att dom får leka av sig lite i friska luften.


Igår var jag så otroligt rastlös.....gick här hemma av och an, så sambon blev tokig på mig och tjöta ut mig på en promenad....kände inte för det först men efter en timmes powerwalk (med en fungerande iPod denna gång) så kändes det jäkligt skönt. Gjorde ett depåstopp på närlivset och köpte med mig en skvallertidning som jag gottade mig i när jag kom hem igen! :-)



Till helgen blir det inredningsjakt för ett litet "fixa om" projekt i sovrummet. Platttv´n skall bort och upp skall eventuellt en stor spegel eller nån större tavla. En bokhylla och lite dekoration samt ny lampa till fösntret vill vi också ha. Vi får se vad det blir......och ni får givetvis se resultatet när det är klart.

 Barnen fick faktiskt nya gardiner igår....det blev jättetufft.  

 



Tjing, vi hörs!!!




.



Ovido - Quiz & Flashcards