Alla inlägg den 7 februari 2009

Av chokladpudding - 7 februari 2009 18:22

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />



Tösen mår bra idag...hon har ätit och fått behålla det, och är nu pigg och glad igen. Det gick faktiskt ganska smidigt över....trodde att hon skulle bli mer tagen, som jag och sambon, men hon va tapper vår lille tjej!!!!

Nu väntar vi på sonens tur....ser inte direkt fram emot det, men varför skulle han skonas om vi alla andra haft kräksjukan!!??

Är en aning trött på att vara hemma nu och längtar faktisk till jobbet, men jag tänker vara hemma på måndag också så jag skall jobba i kallskänken, men det är väl bättre att hoppa över det då man har direktkontakt med mat hela dagen när man är där....samt att sonen kanske åker på det och då får jag ju ändå vara hemma. Men har inget hänt med honom fram till tisadg morgon så lämnar jag barnen på dagis och sticker till jobbet, för då kan jag bosätta mig i disken den dagen då jag jobbar kväll, och hålla mig lite för mig själv.



När sonen sov middag förrut så somnade jag i soffan när sambon kollade på nån film och tösen spelade Bolibompaspelet på datan. När jag piggnade till liv igen så tog jag mig en nästa1 timmes lång powerwalk och det va såååååååå skönt.....förutom att min iPod dog efter typ 5 minuter, så jag fick gå utan musik :-( Det är 100 gånger lättare att gå...eller träna överhuvud taget när man har bra musik i öronen!!!


Nu har vi precis varit och inhandlat lite snask till kvällen framför tv´n...så det va la tur jag tog en sväng förrut då *asg*



Ungarna kollar på Bolibompa och jag får ta och bädda rent deras sängar innan det är dax för saga och godnatt.



Ha en trevlig kväll nu alla!!!!!!



PUSS








.


Ovido - Quiz & Flashcards