Alla inlägg under februari 2009

Av chokladpudding - 18 februari 2009 22:52

 Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />






KOLLA!!!!!!!

SER NI?????


Nä men för fan....KOLLA NOOOOOGA!!!!

 GRÅA HÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-(





Har iallafall färgat håret nu på kvällen, så n är dom gråa fula håren förtillfället borta.

Men fatta......34 år och grått hår! *morr* :-(


Skit samma....för nu är håret fint igen!!!!!! :-)



TADAAAAAA!!!!!!!!

.

.

.

.

.

.

.

Jag va ju givetvis TVUNGEN att apa mig lite också.....medans färgen i håret verkade! ;-)



Jag bjuder på den!!!!!




Godnatt alla kära läsare!!!!!





Av chokladpudding - 18 februari 2009 17:44

 Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />







Va på gymmet efter jobbet och körde ett kort pass på crosstrainien (hur fan stavas det????), men det kändes inte direkt kul då en annan tjej....som antagligen ville åt min maskin då det bara finns en av den...powerwalkade på löpbandet precis intill mig och sneglade hela tiden på min display och på mig. Vad glor du på liksom!!??? *morr* . Jag blev grymt störd av det och kände mig stressad :-( Så det blev bara 40 minuters träning, sen tog jag bussen hem till min familj som varit hemma idag...lediga från jobb och dagis. Jag gör ett nytt försök på gymmet imorgon när jag är ledig. Skall lämna barnen på dagis mellan kl 9 - 14, och då skall jag träna samt inhandla en flaska vin som jag skall ha på lördag hemma hos min arbetskamrat som anordnat lite sammankomst :-)

Sen efter att jag hämtat barnen imorgon så har vi playdate med en fd granne och hennes lille tös som lekte med vår tös när vi va grannar.


Snart börjar Bolibompa och när barnen senare ikväll har somnat så skall jag färga mitt hår......mitt gråa hår!!!!!!




Tjing!!!!!





Av chokladpudding - 18 februari 2009 05:02

 Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />




Vi fick uselt betyg av gp gällande våra semlor igår....och herregud vad tanterna har opponerat sig om detta. Dom flesta har givetvis inte hållt med gp´s kritik, men en och annan har varit skeptiska när dom skulle köpa sin semla hos oss igår...MEN VARFÖR IHELVETE SKULLE NI KÖPA SEMLA HOS DÅRÅ, OM DOM NU ÄR SÅÅÅÅÅ HIMLA ÄCKLIGA (Förövrigt samma semla som vi vunnit med andra år)?????  Ingen har tvingat er liksom!!!!!! Fy fan va trött jag va på detta jädrans semletjöt igår!!!! Det kommer endå inte göra nån störe skillnad på tisdag när det är den stora semledagen....för vi har jättemycket beställningar till den dagen, samt att företag och årivatpersoner som ALLTID köpt sina semlor hos oss, kommer att göra det iår med....trots dåligt betyg.

Tänk vad media påverka.....och framförallt: Vilket jävla ilandsproblem!!!! *suck, va trött jag blir*



Nä, nu ska jag ta på mig och sticka till jobbet och sälja lite fler av våra "äckliga" semlor!!!!



Puss på er!!!

Av chokladpudding - 14 februari 2009 20:26

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />




Vi vaknade tidigt imorse hela familjen....vi skulle ju hinna fixa lite grejjer innan mina föräldrar dök upp här hemma.

Vi åkte ut till Bauhause och sen blev det Ikea och sen Indiska...precis som vi planerat. Vi kom hem några minuter efter att mina föräldrar, med egen nyckel hem till oss , tagit sig in och stassat om till tapetserarkläder :-)

Jag och morsan underhöll barnen medans min far och sambo fixade med fondtapeten inne i sovrummet och jag blev lyrisk redan efter att första bården va uppe *ler*


Så här såg det ut före förvandlingen idag!

Ganska tråkigt och färglöst. Ful platt tv på väggen och en helsavrt fondvägg (som ej syns på denna bild) vid huvudsänggaveln.


Men nu ser det ut så här!!!





Såååååååå fint!!!!!!!!

Jag är supernöjd!!! Det är lite piffning till som kommer att tillkomma.



Efteråt va vi och min mor och far värda lite god smörgåstårta.....eller mackatårta som dottern kallade den.....


...och en god hjärtformad princesstårta till efterrätt.....Alla Hjärtans Dag till ära!!!!



Precis när mina föräldrar skulle låka hem, så avlöses dom av sambons föräldrar samt hans lillasyster med familj, så det va 5 små busungar här hemma och röjjde runt i några timmar!!!!



Sen va vi trötta....och det va skönt när alla gick!!!!



Nu sitter sambon och jag deckade i soffan och njuter av lugnet.

Det blir kanske lite myspys i vårt nya fina sovrum senare...... *blink blink*





PUSS








Av chokladpudding - 14 februari 2009 08:02

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />







Jag önskar ER en riktigt härlig

Alla Hjärtans Dag



Av chokladpudding - 13 februari 2009 22:05

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />





Såg just på min Facebook sida att jag blivit inbjuden på ett Gangstar party hemma hos min arbetskamrat, hans fru skall vara värdinna för ett Gangstar party!!!!

Va inne på Gangstars hemsida, http://www.gangstar.se  och fastnade för stilen på dom tuffa barnkläderna!!!!

Är det nån av er som varit på ett sådant barnlädesparty.....är Gangstar nåt att ha? Kvalitet osv????

Kanske t.o.m nån som vill följa med???? Det är den 8 mars kl 15 i Torslanda!!






.

Av chokladpudding - 13 februari 2009 20:42

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />



Men guuud, va är det som händer på mina händer. Dom har under dagen blivit helt röda och fnasiga och det svider som bara den?????

Kan det vara köldallergi????!!!!




Det va tokmycket att göra på jobbet idag, det va likosm inget stopp på kön i serveringsdelen, heller inget slut på kunder på affärs sidan. Folk köpte små hjärtformade princesstårtor och bakelser inför morgondagen minsann, då det skall frossas i rosor, choklad och ....somsagt....hjärtformade tårtor!!


Efter jobbet så hämtade sambon mig på tågstationen hemma och vi hämtade barnen från dagis, sen åkte vi till Rusta för att köpa vår nya fondtapet till sovrummet, och sen blev det Ikea för inköp av gardinstång, mattor, ljusstakar och annat krimskrams. Sen gjorde vi en halvt om halv storhandling på Willys innan vi åkte hem med trötta barn i baksätet och hungriga vuxna i framsätet.

Imorgon skall vi börja med fixet och trixet i sovrummet och det kommer att bli såååååååå fint!!!!




Just nu sitter sambon i soffan och jag får förpassa mig till röda stolen i hörnan då MacBook behöver laddas.  Tösen har somnat men sonen kommer inte till ro....han hittar på tusen saker  för att inte sova.

Ibland är han bara föööör söt då han tittar ut från deras rum och visar denna tomma vällingflaskan och säger: Tuuuuut! (=slut), och så tassar han fram och ställer flaskan på vardagsrumsbordet och så skall han pussas lite innan han springer till sängen igen. Sen dröjjer det inte länge förrän han kikar ut från rummet igen och säger: Bajs!!!

Då vill han att man skall kolla i hans blöja ifall han bajsat (och detta bara för att få vara uppe), sen läggar han sig en stund i sin säng innan han tittar fram igen.....och då med nallen i högsta hugg.....han pekar på nallens rumpa och säger: Bajs!

Då har nallen bajsat och då måste man torka.

Sen säger vi att nu vill nallen sova och det skall lilleman också göra.......och sen brukar det bli tyst där inne i barnkammaren......då har han somnat med armen om den stora gosiga nallen tillslut :-)




Imorgon skall vi hänga på låset när Bauhause öppnar, och sen blir det en sväng till Ikea igen för inköp av en styck  hylla och sen skall vi en snabbis till Indiska för lite inredningsdetaljer innan vi åker hem igen för att ta emot min mor och far som skall hjälpa oss med tapeten.



Puss på er, vi hörs!!!





.







Av chokladpudding - 12 februari 2009 21:27

Create your own banner at <a href=mybannermaker.com!" />




Jäklar va ont i ryggen jag har......om det beror på min natt i sonens hårda säng eller om det är för att jag burit skit mycket disk på jobbet det vet jag inte.....ont gör det iallafall.

Vi har mycket på jobbet denna vecka när det är sportlov.......finanskriser my ass liksom.....folk fikar som bara den, och vi är inte direkt det billigaste fiket i stan!!! Räkmacka för 73 spänn.....inga problem för 3 barnsfamiljen som kommer in och fikar räkmackor, dricka och varsin semla efteråt!!!


Nu sitter jag iallafall däckad i soffan med stinkande fötter och ett hår som luktar kaffesump....guuud va sexigt....eller INTE!!!!

Skall hoppa in i duschen nu och sen blir det att krypa ner under varma täcket för imorgon skränar alarmet på mobilen redan kl 04.45  *znaaaaark*




Vi hörs imorgon!!!!!!!






.




Ovido - Quiz & Flashcards