Alla inlägg under mars 2009

Av chokladpudding - 23 mars 2009 07:16

Tror jag fått typ 2 timmars sömn inatt eller nåt. Sonen har varit supertät i näsan och varit orolig hela natten....sparkat och gråtit, vritt sig och vaknat typ 100 gånger. Jag fick ligga i hans säng för han vägrade låta mig gå därifrån....då skrek han bara...så nu har jag grymt ont i hela kroppen pga hans tunna madrass. :-( 

Har även upptäckt att jag fått röda...typ utslag...på ögonlocken som svider samt att det kliar i ögonen nåt enormt. Det gjorde t.o.m ont att sminka sig nu imorse.

Känner på mig att det blir en usel måndag, för mitt humör är redan uselt :-(


Jag börjar jobbet kl 11 idag och skulle helst bara vija gå och lägga mig och sova nån timme...men så måste man ju fixa iordning barnen med kläder och frukost och sen lämna på dagis.

Jag är inte hemma förrän kl 20.30 ikväll och då skulle det vara skönt att bara krypa till kojs direkt!


Nu skall jag få imig lite frukost.



Hoppas ni mår bättre än jag!!!! 




Av chokladpudding - 21 mars 2009 21:10

Ligger och slötittar på Robinson 2009...kommer antagligen inte att följa programmet hela säsongen, men vill bara kolla läget nu i första programmet. Mitt första intryck är att jag tycker att det är ganska roligt att typ alla deltager förväntat sig en paradis strand......tjiiiii fick dom. tråkigt är att tv4 har reklampauser typ hela tiden vilket gör det jäkligt tråkigt att kolla.



Sonen fick nåt frispel natten till idag och vaknade (typ varannan timme)flera gånger och gnällde och skrek...och så hade han fått för sig att han skulle ha välling alla gånger han vaknade. Han fick givetvis inte det, men han gav sig inte utan skrek sig till sömns varje gång och jag fick typ noll sömn.......en kvart dit och en halvtimme hit!! :-(

Sen så va det så mycket på jobbet idag så vi han inte med nån direkt rast (på lördagar har vi bara en snabb 10 minuters rast annars) så jag har gått hungrig hela dagen och det första jag fick göra när jag kom hem ikväll va att lägga mig och natta barnen...vilket jag inte har tålamod till när dom är på "vill inte sova-humör" och jag inte har nån mat i magen.


Nu är jag trött och vill igentligen krypa ner under täcket.....men skall försöka hålla ögonlocken öppna så att jag kan vara lite social mot sambon och kolla på Stars Wars. Synd bara att filmen går på Tv4 med alla jäkla reklampauser och Nyheterna mitt i allt!!!!


 Trevlig fortsatt kväll!!!!




Av chokladpudding - 19 mars 2009 18:14

Jag tänker här och nu dela med mig till er av min mörka sida.

Kolla här!

-"Vad fan är det här???"

-"Vilken jävla oreda!!!!" tänker ni.

Ja, detta är min garderob!!!!!


*asg*



Jag kan inte....nä det går bara inte att hålla iordning bland kläderna. Jag måste ha nåt syndrom av nåt slag. Och inte är det nåt organiserat kaos därinne...nä, det är verkligen KAOS!!!

Behöver jag hjälp eller??




.

Av chokladpudding - 19 mars 2009 12:04

Guuuuuud vilket underbart vårväder!!!! :-)

Jag är ledig idag, och jag brukar ju lämna barnen på dagis och åka och träna på mina lediga torsdagar ivanliga fall, men idag lämnade jag bara sonen på dagis för dottern skulle till tandläkaren.

Vi lämnade av lillkillen och tog bussen in till Lerum. Vi va ju tidiga så vi tog en frukost på Kaffedoppet innan vi gick bort till tandläkaren.

 

Tösen äter ost och skinkfralla. Sen fotar hon sin mor med mobilkameran. :-)




När vi käkat klart våran frukost å gick vi bort till folktandvården och satte oss....nästan en timme för tidigt....i väntrummet. Men det gjorde inget för tösen ville gladeligen leka med legot som fanns i väntrummet och jag spånade igenom en massa Inredningstidningar. Efter en stund så ropade dom in oss...nästan 40 minuter tidigare än vad vi hade tid till...så det gjorde ju inget att vi kom förtidigt för tösens tandläkare hade en klämtid :-)

Tösen va jätteduktig i tandläkarstolen och fick beröm för sina fina tänder. Det kändes skönt då hon klagat på en ond tand nämligen, men det va inget.


 Efteråt tog vi en promenad till affären och inhandlade korv och korvbröd som barnen skall äta med sin momor och morfar imorgon när dom skall passa barnen. Dom skall ut på picknick och grilla korv.....sååååå mysigt!!!

Sen fick vi vänta en stund på bussen.


Men nu är vi hemma och skall precis käka lunch, sen blir det lite soft soft innan vi går och hämtar lillkillen på dagis!!!




Ha en underbar dag, så hörs vi senare! 

Av chokladpudding - 18 mars 2009 20:06

Hittade ett fint vårtecken i dag när jag gick hem från gymmet.

Det ni..........Kanelbullar i trädet är väl det bästa vårtecken man kan hitta!!!???? *fniss*



Blev väldigt upprörd på jobbet idag och jag reagerade väldigt starkt.

Det kom in ett udda par som vi upplevde som förståndshandikappade.

Dom hade ett litet spädbarn med sig i en gammal och sliten vagn.  Mannen i paret kom fram med barnen i sin famn....utan att stödja det lilla barnets huvud som liksom hängde och slängde över pappans arm :-( Bebisen skrek och pappan frågade efter lite ljummen mjölk (röd arla mjölk). Jag tänkte bara: "Vad skall du ha den mjölken till???? Inte till barnet hoppas jag"

Jag sa inget för jag ville inte lägga mig i, men blev helt bestört när jag ser hur pappan sitter och matar spädbarnet skedvis med ljummen Arlamjölk!!!!!!!!!

Men gud, va fan gör han????!!!!! 

Jag fick ont i magen, hjärtat slog, jag fick andnöd.....precis som om jag fick en panikångest attack. Sen kom tårarna. Jag antar att mina moderskänslor kom över mig och jag ville bara ta barnet ifrån dem. Mnan ger väl fan inte ett spädbarn ljummen Arlamjölk!!!!! Stackars lite kommer ju att få såååååå ont imagen! :-( 

Barnet.....som va två månader (jag frågade tillslut) skrek och skrek och mamman ställde sig sen i kö utanför toan med barnet och en blöja. Jag hänvisade till en annan toa som vi har ute på gården med skötbord, men hon ville inte gå ut. Hon stod i kö ett tag innan hon gav upp....barnet skrek och hon skumpade barnet ganska hårt preicis som om hon förökte trösta barnet fast på ett lite busigt sett. Mamman struntar  att byta på barnet och lägger barnet i vagnen och så lämnar paret cafet.

Jag kände så för barnet och va helt bestörtoch jag kunde inte hålla tårarna borta. Fler i personalen reagerade givetvis också, men kanske inte så som jag.

Känner mig såååå hemsk att jag inte sa till dem....men vad skulle jag säga? Vad skulle jag göra?

Usch, det va inget kul iallafall.  

Skänker en tanke åt detta lilla barn och hoppas innerligt att det inte far illa, för dom där föräldrarna va INTE riktigt funtade i huvudet.


Nog om det.

Jag åkte till gymmet efter jobbet och när jag kom hem därifrån så gick vi ut i trädgården hela familjen och njöt av en vårig solnedgång.

Sambon och tösen krattade lite löv och rensade i landen.

Emma rensade ogräs på plattorna.

 



Sonen tog fram tösens dockvagn och strosa runt.....han älskar denna dockvagn *fniss'



Själv satt jag och njöt av den sista solen för dagen....

...och hoppas givetvis på att vårsolen visar sig imorgon igen när jag är ledig!!!! :-) 




Innan jag avslutar för idag så vill jag passa på att sända en tanke till min svägerska Jenny som går igenom en tuff tid just nu, och till en annan Jenny som även hon går igenom en jobbig tid. En stor kram till min kära vän Nathalie, som jag saknar och skulle vilja kunna träffa oftare så att man kan ge henne RIKTIGA kramar.


Puss och kram på er!!!!!! 





Av chokladpudding - 15 mars 2009 21:16

Härliga vår....är du äntligen påväg??!!

 

Av chokladpudding - 15 mars 2009 21:07

Vem fan är det här????

Ha ha ha ha ha...det är JAG!!!!!

Jag är typ 15 eller 16 år och NKOTB fan!!!

Ful som stryk. *asg* Kolla in brillorna!!!! 



Bilderna är ca 18 ,19 år gamla. Min mamma har scannat en massa kort från förr och mailat över till mig. Fick mig många goa skratt.

Guuuud va jag såg ut!!!!

*asg*

Jag bjuder på den ;-) 




Av chokladpudding - 15 mars 2009 14:25

Nu är vårt lilla mosaikprojekt färdigt och det blev jättefint.

Vi köpte mosaik, lim och fog på Panduro.

 

Sen åkte vi hem och satte igång.

Jag satt och pulade på vilket mönster jag ville ha och det växte gradvist fram.

Undrar om ni kan gissa vad detta skall bli???? *ler*




 Det va mycket pilljobb med detta.







Sen när mönstret va lagt som vi ville ha det så va det dax att limma. sambon hjälpte till med limmandet.





Sambon fick sköta fogandet.





Äntligen klart!!!!






Kolla va fint det blev!!!!!


Vi återanvände ett fult gammalt sängbord från Ikea och gjorde det till ett vackert mosaikbord som kommer att passa fint sen när dom nya sofforna och soffborden kommer.

Vi hade ju röda detaljer i vardagsrummet innan, men nu byter vi ut det mot grönt.

Grönt är skönt!!!! 




Skön söndag på er!!!! 



Ovido - Quiz & Flashcards