Alla inlägg den 18 mars 2009

Av chokladpudding - 18 mars 2009 20:06

Hittade ett fint vårtecken i dag när jag gick hem från gymmet.

Det ni..........Kanelbullar i trädet är väl det bästa vårtecken man kan hitta!!!???? *fniss*



Blev väldigt upprörd på jobbet idag och jag reagerade väldigt starkt.

Det kom in ett udda par som vi upplevde som förståndshandikappade.

Dom hade ett litet spädbarn med sig i en gammal och sliten vagn.  Mannen i paret kom fram med barnen i sin famn....utan att stödja det lilla barnets huvud som liksom hängde och slängde över pappans arm :-( Bebisen skrek och pappan frågade efter lite ljummen mjölk (röd arla mjölk). Jag tänkte bara: "Vad skall du ha den mjölken till???? Inte till barnet hoppas jag"

Jag sa inget för jag ville inte lägga mig i, men blev helt bestört när jag ser hur pappan sitter och matar spädbarnet skedvis med ljummen Arlamjölk!!!!!!!!!

Men gud, va fan gör han????!!!!! 

Jag fick ont i magen, hjärtat slog, jag fick andnöd.....precis som om jag fick en panikångest attack. Sen kom tårarna. Jag antar att mina moderskänslor kom över mig och jag ville bara ta barnet ifrån dem. Mnan ger väl fan inte ett spädbarn ljummen Arlamjölk!!!!! Stackars lite kommer ju att få såååååå ont imagen! :-( 

Barnet.....som va två månader (jag frågade tillslut) skrek och skrek och mamman ställde sig sen i kö utanför toan med barnet och en blöja. Jag hänvisade till en annan toa som vi har ute på gården med skötbord, men hon ville inte gå ut. Hon stod i kö ett tag innan hon gav upp....barnet skrek och hon skumpade barnet ganska hårt preicis som om hon förökte trösta barnet fast på ett lite busigt sett. Mamman struntar  att byta på barnet och lägger barnet i vagnen och så lämnar paret cafet.

Jag kände så för barnet och va helt bestörtoch jag kunde inte hålla tårarna borta. Fler i personalen reagerade givetvis också, men kanske inte så som jag.

Känner mig såååå hemsk att jag inte sa till dem....men vad skulle jag säga? Vad skulle jag göra?

Usch, det va inget kul iallafall.  

Skänker en tanke åt detta lilla barn och hoppas innerligt att det inte far illa, för dom där föräldrarna va INTE riktigt funtade i huvudet.


Nog om det.

Jag åkte till gymmet efter jobbet och när jag kom hem därifrån så gick vi ut i trädgården hela familjen och njöt av en vårig solnedgång.

Sambon och tösen krattade lite löv och rensade i landen.

Emma rensade ogräs på plattorna.

 



Sonen tog fram tösens dockvagn och strosa runt.....han älskar denna dockvagn *fniss'



Själv satt jag och njöt av den sista solen för dagen....

...och hoppas givetvis på att vårsolen visar sig imorgon igen när jag är ledig!!!! :-) 




Innan jag avslutar för idag så vill jag passa på att sända en tanke till min svägerska Jenny som går igenom en tuff tid just nu, och till en annan Jenny som även hon går igenom en jobbig tid. En stor kram till min kära vän Nathalie, som jag saknar och skulle vilja kunna träffa oftare så att man kan ge henne RIKTIGA kramar.


Puss och kram på er!!!!!! 





Ovido - Quiz & Flashcards