Alla inlägg den 19 mars 2009

Av chokladpudding - 19 mars 2009 18:14

Jag tänker här och nu dela med mig till er av min mörka sida.

Kolla här!

-"Vad fan är det här???"

-"Vilken jävla oreda!!!!" tänker ni.

Ja, detta är min garderob!!!!!


*asg*



Jag kan inte....nä det går bara inte att hålla iordning bland kläderna. Jag måste ha nåt syndrom av nåt slag. Och inte är det nåt organiserat kaos därinne...nä, det är verkligen KAOS!!!

Behöver jag hjälp eller??




.

Av chokladpudding - 19 mars 2009 12:04

Guuuuuud vilket underbart vårväder!!!! :-)

Jag är ledig idag, och jag brukar ju lämna barnen på dagis och åka och träna på mina lediga torsdagar ivanliga fall, men idag lämnade jag bara sonen på dagis för dottern skulle till tandläkaren.

Vi lämnade av lillkillen och tog bussen in till Lerum. Vi va ju tidiga så vi tog en frukost på Kaffedoppet innan vi gick bort till tandläkaren.

 

Tösen äter ost och skinkfralla. Sen fotar hon sin mor med mobilkameran. :-)




När vi käkat klart våran frukost å gick vi bort till folktandvården och satte oss....nästan en timme för tidigt....i väntrummet. Men det gjorde inget för tösen ville gladeligen leka med legot som fanns i väntrummet och jag spånade igenom en massa Inredningstidningar. Efter en stund så ropade dom in oss...nästan 40 minuter tidigare än vad vi hade tid till...så det gjorde ju inget att vi kom förtidigt för tösens tandläkare hade en klämtid :-)

Tösen va jätteduktig i tandläkarstolen och fick beröm för sina fina tänder. Det kändes skönt då hon klagat på en ond tand nämligen, men det va inget.


 Efteråt tog vi en promenad till affären och inhandlade korv och korvbröd som barnen skall äta med sin momor och morfar imorgon när dom skall passa barnen. Dom skall ut på picknick och grilla korv.....sååååå mysigt!!!

Sen fick vi vänta en stund på bussen.


Men nu är vi hemma och skall precis käka lunch, sen blir det lite soft soft innan vi går och hämtar lillkillen på dagis!!!




Ha en underbar dag, så hörs vi senare! 

Ovido - Quiz & Flashcards