Alla inlägg den 9 mars 2009

Av chokladpudding - 9 mars 2009 05:03

 



Godmorgon!!!!!

Har faktiskt sovit gott inatt för en gång skull.....inte så många timmar kanske, men gott iallafall. Hade en trevlig dröm också.... ;-)


Rensade ut gamla och nya lampor igår. Vi är typ lampfreaks här och köper ständigt nytt när vi hittar nåt kul. Igår hittade vi huuuuur mycket lampor som helst som vi tänkte försöka sälja av på Blocket....som en liten lamp loppis....och lägga slantarna i resekassan :-)

17 stycken av alla lampor vi hittade tyckte vi nog att vi kanske kan få en liten slant för iallafall....resten av alla lampor har vi slängt.


Herregud va en del är ooootroligt fula......lamporna alltså *fniss*.....men en del snyggisar har vi också att sälja av. Får la se om nån nappar. Det finns väl alltid nån som skall flytta hemifrån eller är nyseparerad eller dyl. som är i behov av billiga prylar?!



Klockan är tiiiidigt och jag skall göra mig iordning inför jobbet. Idag skall iallafall alla barnen till sina dagis....sonen har ju inte varit där på 8 dagar, men nu är han frisk och kry....det skall gudarna veta för nu är han sitt vanliga tok och bus jag igen....full rulle hela tiden. Dottern har dock blivit lite förkyld, men jag hoppas att det stannar vid det.





Ha en bra dag alla godingar!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards