Alla inlägg den 21 mars 2009

Av chokladpudding - 21 mars 2009 21:10

Ligger och slötittar på Robinson 2009...kommer antagligen inte att följa programmet hela säsongen, men vill bara kolla läget nu i första programmet. Mitt första intryck är att jag tycker att det är ganska roligt att typ alla deltager förväntat sig en paradis strand......tjiiiii fick dom. tråkigt är att tv4 har reklampauser typ hela tiden vilket gör det jäkligt tråkigt att kolla.



Sonen fick nåt frispel natten till idag och vaknade (typ varannan timme)flera gånger och gnällde och skrek...och så hade han fått för sig att han skulle ha välling alla gånger han vaknade. Han fick givetvis inte det, men han gav sig inte utan skrek sig till sömns varje gång och jag fick typ noll sömn.......en kvart dit och en halvtimme hit!! :-(

Sen så va det så mycket på jobbet idag så vi han inte med nån direkt rast (på lördagar har vi bara en snabb 10 minuters rast annars) så jag har gått hungrig hela dagen och det första jag fick göra när jag kom hem ikväll va att lägga mig och natta barnen...vilket jag inte har tålamod till när dom är på "vill inte sova-humör" och jag inte har nån mat i magen.


Nu är jag trött och vill igentligen krypa ner under täcket.....men skall försöka hålla ögonlocken öppna så att jag kan vara lite social mot sambon och kolla på Stars Wars. Synd bara att filmen går på Tv4 med alla jäkla reklampauser och Nyheterna mitt i allt!!!!


 Trevlig fortsatt kväll!!!!




Ovido - Quiz & Flashcards