Alla inlägg den 12 mars 2009

Av chokladpudding - 12 mars 2009 21:32

Min son ÄLSKAR detta barnprogram!!!


Av chokladpudding - 12 mars 2009 21:13

Ja ni...den där jäkla snön verkar lika ihärdig som alla sjukdomar här hemma. Nog för att vinterlandskapet förtillfället är grymt fint därute, men så fort det börjar töa och bli slaskigt och blött så blir man ju lika deppig som en sur disktrasa :-( JAG VILL HA VÅR!!!! Sol, fågelkvitter, knoppar på träden, vårskor och grön gräsmatta....är det för mycket begärt???!!!


Sonen mår bättre. Ha hade diarre´fram till förmiddagen, men sen har det inte hänt nått i blöjan (peppar peppar). Han åt fiskpinnar och mos till lunch och pannkakor till kvällsmat och verkar glad och nöjd. Nu sover han som en stock. Dottern sover sött hon med.

Sambon kände av en släng av feber nu på kvällen och ligger nu utfläkt i soffan iklädd bara t-shirt och kallingar.  Jag tyckte han kunde gå ut i snön och kyla ner sig och samtidigt göra en fin snöängel så att jag kunde få ta ett härligt snökort.....men han ville inte ställa upp på det  *flina*.



Lönen ramlar in på kontot imorgon och jag skall...eller vill iallafall....köpa mosaik för ett litet projekt som jag och sambon kom på. Mer säger jag inte.....ni får snällt vänta på resultatet ;-)

Vi längtar efter dom nya sofforna...och borden. Ååååå det kommer att bli sååååååå fint här hemma när allt e klart.

Vi har faktiskt fått sålt några lampor på vår Lamp loppis på Blocket.....det roliga är att det är sambons lillasyster som köpt tre av lamporna efter att ha sett annonsen på blocket *asg*  Det är pengar som går oavkortat till resekassan.


.



Av chokladpudding - 12 mars 2009 08:15

Sitter här och inväntar ett samtal från sonens bvc sköterska som skall ordna en akut tid så att vi kan få komma in och kolla vad det är som orsakar hans feber och hängighet som nu  hängt med, av och an, i ett par veckor. MEN....inatt så fick han diarre´och har spytt (suck suck suck) så vi kommer ju inte att komma iväg på det idag. Han är iofs pigg nu och har t.o.m ätit men pga smitta kan jag ju inte ta honom till en vårdcentral.


Det verkar ju som om denna sjukdomscirkus aldrig tar slut.....om han nu har magsjuka, så får la en annan också det sen.  Våra händer har ju fan nästan torkat ut pga att jag spritar mina och barnens händer med handsprit i tid och otid....men det verkar ju inte hjälpa.

Jag vill ha vår och sommar så att man kan vara UTE i friska luften hela tiden. Här inne luktar det urk av sonens diarre´ och man liksom känner hur magsjukesmittan flyger runt i luften :-( 



Vill inte mer!!!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards