Alla inlägg den 28 januari 2009

Av chokladpudding - 28 januari 2009 05:10

Ja, igår blev man ännu ett år närmare 40.....men lika glad e jag för det, för jag känner att jag är i en ganska bekväm ålder.....varken för ung eller för gammal. Det finns dock fortfarane tanter (kunder) på jobbet som säger typ -"lilla flicka, du som är i 20 årsåldern"!!!!! *asg*

Jag har festat av mig genom åren, provat på olika jobb....eller arbetsställen rättare sagt för jobben har oftast varit detsamma, jag har rest, jag har flyttat typ 14 gånger, jag har haft olika kärlekar, fått mitt hjärta brustet........och nu har jag landat i en väldigt behaglig, lugn och sansad vardag med sambo och barn och ordnad ekonomi, och det känns bra....helt OK liksom!!! :-)


Igår kom även Misse tillbaka!!!! Misse är mina föräldrars lilla söta innekatt som smet den 22 oktober. Min mor och far letade och letade  och satte upp lappar med kort på denna lille kisse. Många engagerade sig i letandet, men utan resultat.....men så igår, drygt 3 månader senare, dyker Misse upp igen och ville hem. Han har antagligen haft sitt livs lilla äventyr den lille katten!!!!! Slutet gott, allting gott!!!! :-)




Nä, nu måste jag kila iväg ill jobbet!!!!!


Tjing på er!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards