Alla inlägg den 25 januari 2009

Av chokladpudding - 25 januari 2009 16:40

Sonen hostar i ett.....slemmigt host som aldrig tycks gå över. Han har haft ännumer feber, men idag har han varit utan febern och jag antar att hostan kommer hålla i sig ett tag. Han är ganska pigg trots allt och vi får la se först imorgon om man skall skicka iväg honom till dagis.



Idag har vi haft lite kalas här hemma....tanten fyller ju 34 år på tisdag, så idag kom mina föräldrar. sambons föräldrar och hans ena syster med sambo och käka lite mat och åt tårta.


Jag fick några presentkort som jag tänker köpa nåt med redan imorgon tror jag :-) 

Fick även en så gullig nyckelknippa med en klocka på av tösen(som fått lite hjälp av sin mormor och morfar att handla present till sin mamma) och så fick jag ett fint halsband och armband av svägerskan samt en korg fylld med skönhetsprylar av sambon :-)



I fredags fick jag äntligen träffa min arbetskamrats lille nya prins som han och hans fru hämtat hem från Vietnam. Vince......ett sånt litet charmtroll. :-)

Kändes otrligt fräckt att få träffa denne lilla pojk live efter att ha följt deras adoptionsresa på deras blogg ett tag.

Hittade en söt nappkruka på Fröken Fröjd på Allum i Partille som jag inte kunde låta bli att köpa och ge i present till denna söta lillkille.

Krukan har hål i figurenas munnar där man kan sätta in napparna, samt att man kan lägga dem i krukan.

Visst va en söt!!??? 

Ovido - Quiz & Flashcards