Alla inlägg den 14 januari 2009

:-(

Av chokladpudding - 14 januari 2009 22:47

..................................................
........................ledsen!! :-(

Av chokladpudding - 14 januari 2009 18:21

Ja, jag är fortfarande hemma från jobbet med kraxig röst på dagarna och feberfrossa om nätterna. Skall vara hemma resten av veckan, det är väl lika bra.

Dottern va på dagis idag och sonen börjar bli bättre från sin feber så han skall till dagis imorgon han med....så det blir mellan kl 09 och 14, och då kan jag vila upp mig hemma, för det e fan inte lätt att finna ork att underhålla barnen när man är sjuk. Men jag måste ta mig till ett apotek imorgon för inhandling av mer värktabletter ifall jag får feber igen, för nu har jag knaprat i mig dom sista.



Vi, jag och sambon, har planerat att piffa till hallen och köket lite grann så till helgen skall vi inhandla lite nya saker och annat piff till detta. Men redan idag fick jag hem två roliga detaljer till hallen som jag betsällde från www.bluebox.se  häromdagen.

 Dom skall sitta på väggen i hallen vid ytterdörren och hålla reda på våra respektive nyckelknippor.

Visst är dom fräcka!!!???


Kommer givetvis ta kort på resultatet i hallen och köket när det är klart. 

Sovrummet har vi redan piffat till lite sen sonen flyttade ur sin spjälsäng som stod där inne innan (han sover numer i underslafen i barnens våningsäng nämligen) och det kommer kort på det också vid ett senare tillfälle då jag skall fixa en liten grej till därinne.

Jag ÄLSKAR inredning så har ni tips på trevliga inredningssidor så skriv en kommentar och tipsa tack. Det skulle vara MYCKET uppskattat!!!


:-) 

Ovido - Quiz & Flashcards